Potens usluge

Nudimo sveobuhvatan pristup za profesionalne sportaše i rekreativce koji se sastoji od dijagnostike, taktičke analize, tehničko-taktičkih treninga, kondicijskih i rekreativnih treninga, savjetovanja o prehrani, mjera oporavka i rehabilitacije ozljeda.

Dijagnostika

Dijagnostika

Prije početka programa treninga sa svakim sportašem i rekreativcem radimo dijagnostiku pokretljivosti, motoričkih i funkcionalnih sposobnosti te nogometne tehnike (s nogometašima) kako bismo utvrdili „slabe točke“ i na čemu trebamo najviše raditi. Osim naših stalnih klijenata, usluge dijagnostike pružamo i vanjskim suradnicima i sportskim klubovima.

Taktička Analiza

Taktička analiza

Naš tim nogometnih stručnjaka pomaže nogometašima i s teorijskim treningom, odnosno s analizom igre igrača i protivnika. Taktičkom analizom igrač dobije informacije o protivniku te savjete kako poboljšati vlastitu igru. Ovaj tip suradnje provodimo s nogometašima koji treniraju u našem centru, a istu uslugu nudimo i nogometašima koji igraju izvan Zagreba ili Hrvatske.

Tehničko-taktički Trening

Tehničko-taktički trening

Na TE-TA treningu nogometaši razvijaju nogometnu tehniku uz metodički pristup svakom elementu nogometne igre. Ovaj tip treninga je namijenjen svim uzrastima nogometaša. Naši treneri prate utakmice naših sportaša (uživo ili pregledom snimke utakmice), uočavaju greške te na temelju istih formiraju treninge kako bi ispravili tehničke nedostatke i poboljšali igru nogometaša.

Kondicijski I Rekreativni Trening

Kondicijski i rekreativni trening

Naši magistri kineziologije provode treninge sa sportašima iz svih sportova te s rekreativcima s ciljem unaprjeđenja motoričkih i funkcionalnih sposobnosti te poboljšanja morfoloških karakteristika (redukcija masnog tkiva, rekompozicija…) te zdravstvenog statusa. Ako ste vrhunski sportaš ili to želite postati, dodatan rad je ulog u vašu budućnost. Osim poboljšanja „slabih točaka“ koje definiramo inicijalnom dijagnostikom, pomoći ćemo vam da smanjite rizik od ozljeda i produžite svoju karijeru.

Ukoliko se ne bavite sportom, aktivan život će vam pomoći da unaprijedite svoje zdravlje, radni kapacitet, mentalno zdravlje i fokus te na kraju i kvalitetu života. Naš tim trenera će vam pomoći u ostvarenju željenih ciljeva.

Potens-usluge-Xbody

XBody by Potens

Naša misija je ponuditi klijentima visoko kvalitetnu stručnu uslugu, što je bio razlog za odabir XBody opreme za EMS trening.

Prvi smo u Hrvatskoj koji nude zadnje rješenje napredne XBody tehnologije. Više o XBody trening odijelima za naše klijente u videu na linku: XBody’s new training suit

XBody trening je namijenjen rekreativcima svih dobnih skupina, profesionalnim sportašima te osobama u procesu rehabilitacije.

Najbitnija značajka XBody treninga je  jačanje mišića i razvoj tjelesne snage, te povećanje potrošnje kalorija što pomaže u boljem sagorijevanju masnih naslaga.

Vrlo je učinkovit u otklanjanju bolova u leđima i zglobovima.

U ponudi su individualni, grupni (max 6) te ‘on the go’ treninzi (u Vašem domu ili na radnom mjestu).

Kako bismo garantirali rezultat, na naše i zadovoljstvo naših klijenata, paket podrazumijeva 8 treninga na mjesečnoj razini, uz proteinski napitak nakon treninga te neograničeno korištenje saune.
Detaljnije

Savjetovanje O Prehrani

Savjetovanje o prehrani

Svaki naš klijent koji kupi jedan od paketa treninga ispunjava anketu o stilu života i prehrambenim navikama. Nakon toga odrađujemo savjetovanje i edukaciju o prehrani kako bi dobio dugoročna znanja koja može implementirati tokom cijelog života.

Ako želite poboljšati svoj prehranu i stil života ispunite upitnik i mi ćemo Vam se javiti!
Ispuni upitnik

Mjere Oporavka

Mjere oporavka

Zbog sve većeg napora kojem su sportaši izloženi, osigurali smo našim sportašima mjere oporavka koji uključuju sportsku masažu, saunu, kompresijske čizme i suplementaciju. Svakako morate imati na umu da su primarni preduvjeti za oporavak kvalitetan san i prehrana te zbog toga naše sportaše konstantno educiramo o benefitima istih.

Rehabilitacija Ozljeda

Rehabilitacija ozljeda

Ako se vaš program rehabilitacije ne sastoji od intenzivnih aktivnosti koje vas čekaju na terenu, radite krivi posao. Pasivne metode mogu biti učinkovite u akutnoj fazi, ali u završnoj fazi prije povratka na teren morate provoditi intenzivne aktivnosti poput sprinta i pliometrijskih treninga. Javite nam se ako želite biti spremniji nego što ste bili prije ozljede!

Online Trening

Online trening

Ako niste u mogućnosti doći u naš centar, nudimo Vam uslugu online suradnje. Dobit ćete upute o testiranju, smjernice za prehranu i suplementaciju te detaljan opis treninga uz video prikaz vježbi koji ažuriramo na tjednoj bazi. Ako se bavite nogometom, također nudimo uslugu analize utakmice i protivnika. Ispunite inicijalni upitnik i mi ćemo Vas kontaktirati.
Ispuni upitnik

Savjetovanje

Savjetovanje

Ukoliko imate pitanja u vezi nekog područja kondicijske pripreme, nogometne tehnike ili taktike slobodno pošaljite upit i zakažite sastanak uživo ili online.
Zakaži sastanak

Zadnje objave

Sindrom-OSGOOD-SCHLATTER
10.02.2023.

OSGOOD SCHLATTER – Sindrom prenaprezanja

Osgood Schlatter je sindrom prenaprezanja patelarne tetive koji nastaje u području hvatišta navedene tetive na tuberositas tibije (vrh potkoljenice).
Bol U Lumbalnom Dijelu Leđa
30.01.2023.

Bol u lumbalnom dijelu leđa

Lumbalni bolni sindrom-LBS jedan je od najrasprostranjenijih bolnih sindroma u općoj populaciji. Uzroka je mnogo, a bol je jedna (najčešće što čujemo od osobe je da ima problema s leđima).
Patelofemoralni Bolni Sindrom
13.01.2023.

Bol u prednjem dijelu koljena

Patelofemoralni bolni sindrom (Patelofemoral pain sindrom) jedan je od najčešćih uzroka boli prednjeg dijela koljena. Obično nastaje kao posljedica prekomjernog ili nedovoljno kvalitetnog biomehaničkog kretanja koljena.

Kontakt obrazac

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Pretraži