Potens Elite

Pripremili smo programe za sve skupine sportaša koji uz kondicijske treninge obuhvaćaju široki spektar usluga: od dijagnostike i savjetovanja o prehrani do individualnih nogometnih treninga, individualne taktičke analize utakmica, regeneracije i suplementacije nakon treninga te rehabilitacije ozljeda.

Potens Elite

Potens Elite

Ovaj paket je namijenjen profesionalnim nogometašima koji žele poboljšati svoje kondicijske i tehničko-taktičke sposobnosti. Paket uključuje neograničen broj kondicijskih i nogometnih tehničkih treninga te individualnu analizu prije i poslije utakmice.

Svaki korisnik ovog paketa prolazi inicijalno testiranje (dijagnostiku) na temelju koje se utvrđuje početno stanje kondicijskih sposobnosti te se potom kreira plan i program rada. Također, tijekom trenažnog procesa se provode testiranja kako bi se pratio napredak i razina umora sportaša. Osim toga, provodi se i testiranje tehničkih elemenata nogometne igre i taktička analiza utakmica te se na temelju toga radi plan i program za ispravljanje i usavršavanje nogometne tehnike i taktike.

Osim navedenog, paket uključuje savjetovanje o prehrani, inicijalno testiranje i testiranje tijekom procesa (ako je riječ o dužoj suradnji), kompletnu suplementaciju, neograničeno korištenje saune, kompresijske čizme i masažu dva puta tjedno.

Zadnje objave

Sindrom-OSGOOD-SCHLATTER
10.02.2023.

OSGOOD SCHLATTER – Sindrom prenaprezanja

Osgood Schlatter je sindrom prenaprezanja patelarne tetive koji nastaje u području hvatišta navedene tetive na tuberositas tibije (vrh potkoljenice).
Bol U Lumbalnom Dijelu Leđa
30.01.2023.

Bol u lumbalnom dijelu leđa

Lumbalni bolni sindrom-LBS jedan je od najrasprostranjenijih bolnih sindroma u općoj populaciji. Uzroka je mnogo, a bol je jedna (najčešće što čujemo od osobe je da ima problema s leđima).
Patelofemoralni Bolni Sindrom
13.01.2023.

Bol u prednjem dijelu koljena

Patelofemoralni bolni sindrom (Patelofemoral pain sindrom) jedan je od najčešćih uzroka boli prednjeg dijela koljena. Obično nastaje kao posljedica prekomjernog ili nedovoljno kvalitetnog biomehaničkog kretanja koljena.

Kontakt obrazac

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Pretraži