Potens programi

Pripremili smo programe za sve skupine sportaša i rekreativaca koji uz kondicijske treninge obuhvaćaju široki spektar usluga: od dijagnostike i savjetovanja o prehrani do taktičke analize, regeneracije i suplementacije nakon treninga.

Potens Start

Potens Start – rekreacija

Korisnici ovog paketa imaju pravo na neograničen broj rekreativnih/fitness treninga. Paket je namijenjen rekreativcima koji žele uz individualan pristup poboljšati zdravstveno stanje, morfološki status te motoričke i funkcionalne sposobnosti. Ovaj paket preporučamo svim osobama koji imaju rizične faktore od kardiovaskularnih bolesti, kao što su pretilost, povišeni trigliceridi, inzulinska rezistencija, povišen krvni tlak i ostali poremećaji modernog doba.

Individualnim pristupom kroz ciljani trening i prehranu poboljšajte svoje zdravlje, a samim time i morfološki status (povećanje mišićne mase i gubitak masnog tkiva).

Nuspojava ovog programa, osim poboljšanja zdravlja i izgleda, su bolje samopouzdanje, bolji san, porast energije i općenito kvalitete života.

Paket uključuje EMS trening, savjetovanje o prehrani, inicijalno testiranje i testiranje tijekom procesa (ako je riječ o dužoj suradnji), proteinski napitak nakon treninga, neograničeno korištenje saune, kompresijske čizme i 20% popusta na masažu.

Potens-program-Potens-Start-Rekreacija

Potens Start – sportaši

Korisnici ovog paketa imaju pravo na neograničen broj kondicijskih ili nogometnih treninga u jednom mjesecu. Paket je namijenjen sportašima iz svih sportova koji žele poboljšati svoje performanse i smanjiti rizik od ozljeda kroz rad s našim kondicijskim trenerima. Na početku programa radimo testiranje (dijagnostiku) i utvrđujemo početno stanje i slabe točke svakog sportaša. Temeljem početnih rezultata slažemo program kako bismo poboljšali motoričke i funkcionalne sposobnosti sportaša i doveli ga do željenih ciljeva.

Ukoliko se bavite nogometom, kupnjom ovog paketa ostvarujete pravo na neograničen broj nogometnih treninga unutar jednog mjeseca s našim licenciranim nogometnim trenerima. Također, na početku se radi dijagnostika i video analiza na temelju kojih se slaže program s ciljem poboljšanja tehničkih nedostataka.

Paket uključuje savjetovanje o prehrani, inicijalno testiranje i testiranje tijekom procesa (ako je riječ o dužoj suradnji), proteinski napitak nakon treninga, neograničeno korištenje saune, kompresijske čizme i 20% popusta na masažu.

Potens Pro

Potens Pro

Ovaj paket je namijenjen nogometašima (mlađe i seniorske dobi) koji žele poboljšati svoje kondicijske i tehničko-taktičke sposobnosti. Paket uključuje neograničen broj kondicijskih i nogometnih tehničkih treninga.

Svaki korisnik ovog paketa prolazi inicijalno testiranje (dijagnostiku) na temelju koje se utvrđuje početno stanje kondicijskih sposobnosti te se potom kreira plan i program rada. Osim toga, provodi se i testiranje tehničkih elemenata nogometne igre na temelju čega se kreira plan i program nogometnih treninga.

Paket uključuje savjetovanje o prehrani, inicijalno testiranje i testiranje tijekom procesa (ako je riječ o dužoj suradnji), proteinski napitak nakon treninga, neograničeno korištenje saune, kompresijske čizme i masažu jednom tjedno.

Potens Elite

Potens Elite

Ovaj paket je namijenjen profesionalnim nogometašima koji žele poboljšati svoje kondicijske i tehničko- taktičke sposobnosti. Paket uključuje neograničen broj kondicijskih i nogometnih tehničkih treninga te individualnu analizu prije i poslije utakmice.

Svaki korisnik ovog paketa prolazi inicijalno testiranje (dijagnostiku) na temelju koje se utvrđuje početno stanje kondicijskih sposobnosti te se potom kreira plan i program rada. Također, tijekom trenažnog procesa se provode testiranja kako bi se pratio napredak i razina umora sportaša. Osim toga, provodi se i testiranje tehničkih elemenata nogometne igre i taktička analiza utakmica te se na temelju toga radi plan i program za ispravljanje i usavršavanje nogometne tehnike i taktike.

Osim navedenog, paket uključuje savjetovanje o prehrani, inicijalno testiranje i testiranje tijekom procesa (ako je riječ o dužoj suradnji), kompletnu suplementaciju, neograničeno korištenje saune, kompresijske čizme i masažu dva puta tjedno.

Potens-usluge-Xbody

XBody by Potens

Naša misija je ponuditi klijentima visoko kvalitetnu stručnu uslugu, što je bio razlog za odabir XBody opreme za EMS trening.

Prvi smo u Hrvatskoj koji nude zadnje rješenje napredne XBody tehnologije. Više o XBody trening odijelima za naše klijente u videu na linku: XBody’s new training suit

XBody trening je namijenjen rekreativcima svih dobnih skupina, profesionalnim sportašima te osobama u procesu rehabilitacije.

Najbitnija značajka XBody treninga je  jačanje mišića i razvoj tjelesne snage, te povećanje potrošnje kalorija što pomaže u boljem sagorijevanju masnih naslaga.

Vrlo je učinkovit u otklanjanju bolova u leđima i zglobovima.

U ponudi su individualni, grupni (max. 6) te ‘on the go’ treninzi (u Vašem domu ili na radnom mjestu).

Kako bismo garantirali rezultat, na naše i zadovoljstvo naših klijenata, paket podrazumijeva 8 treninga na mjesečnoj razini, uz proteinski napitak nakon treninga te neograničeno korištenje saune.
Detaljnije

Potens-usluge-Xbody

XBody by Potens + paket

Paket uključuje 2 EMS treninga + 1 redovni trening.

Uz 12 treninga mjesečno paket dodatno uključuje:

 • inicijalnu dijagnostiku,
 • upitnik i savjetovanje o prehrani,
 • neograničeno korištenje saune,
 • ručnik,
 • proteinski napitak nakon treninga.

Treninzi se provode u individualnom režimu 1v.1 ili poluindividualnom 1v.2. Svaki član ima svoj individualni program treninga koji se provodi uz stalnu kontrolu privatnog trenera.

Najbitnija značajka kombinacije ovih treninga je razvoj tjelesne snage, jačanje mišića te povećanje potrošnje kalorija, što pomaže u efikasnijem sagorijevanju masnih naslaga.

Zašto kombinacija?

Prvi razlog – uvođenjem jednog redovnog treninga uz EMS treninge želimo dodatno izolirati i raditi na kritičnim regijama svakog našeg vježbača kao što su bol u leđima, problemi s koljenima, prekomjerna tjelesna masa, respiratorni problemi i dr.

Drugi razlog – brzina postizanja željenih stanja tj. ciljeva. Efekti treninga će svakako biti ranije vidljivi u ovom volumenu treninga, nego manjem broju na tjednoj ili mjesečnoj razini.

Termini treninga: prema dogovoru.

Mjesečna cijena paketa: 1.950,00 kn / 258,81 €

Potens Sportski Klubovi

Sportski klubovi

Ovaj paket je namijenjen svim nogometnim klubovima koji žele koristiti usluge naših kondicijskih trenera i našeg prostora.

U paket je uključena dijagnostika cijele ekipe te kreiranje godišnjeg plana i programa.

Naši treneri će biti na usluzi tijekom treninga na terenu, a isto tako, određeni dio programa se provodi u našem centru uz stručno vodstvo naših kondicijskih trenera.

Osim kondicijskih treninga, nudimo i uslugu video analize nakon utakmice te pripremu za protivnika.

Potens Sportski Klubovi

Potens Football Group
– grupni trening za nogometaše

(PTD Potens Tehnic Development)

Dob: od 15 godina starosti

Ovaj paket namijenjen je za sportaše straije od 15 godina.

Provodimo 2 treninga tjedno po 60 minuta.

Cilj programa je razvoj tehničkih i taktičkih sposobnosti nogometaša.

Često i na najvišoj razini viđamo nogometaše koji imaju nedovoljno dobru tehniku izvedbe određenih elemenata bitnih za njihovu poziciju unutar momčadi. Isto tako vidljivo je kako neki igrači često tehnički dominiraju ali taktički nisu na razini koja bi im omogućila igranje na visokoj razini. Svi navedeni elementi potrebni su za uspjeh u nogometu i mogu se istrenirati i dovesti do visoke razine.

Potens nogometni razvoj provodi se na način da se napravi inicijalna dijagnostika tehničkih sposobnosti nakon čega se analiziraju utakmice nogometaša i procjenjuje njegova taktička sposobnost.

Trenizi za razvoj tehnike provode se u našem centru dva puta tjedno prema unaprijed dogovorenim terminima.

Koncepti treninga su takvi da se na temelju inicijalne dijagnostike kao i analiziranih utakmica kreiraju sadržaji koji su potrebni s obzirom na poziciju unutar momčadi. Svi ti sadržaji su individualizirani u svrhu unaprjeđenja izvedbe.

Kupnjom ovog paketa dobivaš i mogućnost individualne taktičke analize jedne utakmice u mjesecu na temelju koje se progresivno kreiraju sadržaji treninga za razvoj tehnike.

Grupa: od 4 ili 6 igrača.

Mjesečna cijena paketa: 1.000,00 kn / 132,72 €

Potens Grupni Trening – Rekreacija

Potens grupa – poluindividualni trening

Ukoliko želite individualni plan treninga a više volite trenirati u paru ili skupini, ovo je program za Vas!

Svaki korisnik ovog paketa dobiva:

 • inicijalnu dijagnostiku,
 • 12 treninga mjesečno (3 treninga tjedno) s privatnim trenerom,
 • upitnik i savjetovanje o prehrani,
 • korištenje saune nakon treninga,
 • ručnik,
 • proteinski napitak nakon treninga.

Treninzi se provode u manjim skupinama (do 3 osobe).

Svaki član ima svoj individualni program treninga.

Ako se svaki trening mijenja i svaki puta radite nešto novo, ne možete znati koliko napredujete i u kojem smjeru idete. Iz tog razloga, bilježimo svaki trening i pratimo Vaš napredak, a rad u grupi povećava motivaciju i međusobnu potporu. Vodi se specifikacija svakog pojedinačnog treninga (vježbe, opterećenja, broj serija i ponavljanja, odmor između serija) te sa svakim sljedećim planira progresija (ako je moguće) kako biste došli do željenih ciljeva.

Treninzi se održavaju u fiksnim jutarnjim i večernjim terminima:

– jutarnji: 6/7/8 h,

– večernji: 19/20/21 h.

Mjesečna cijena paketa: 1.500,00 kn / 199,08 €

Potens Regeneracija

Regeneracija

Osnovni preduvjet za oporavak je kvalitetan san i prehrana.

Ukoliko ispunjavate ove uvjete možete dodatno ubrzati oporavak koristeći naš regeneracijski paket.

U cijenu paketa su uključene 4 masaže (60 minuta), kompresijske čizme te neograničeno korištenje saune.

Potens LTAD (Super Kid)

LTAD (Super kid)

„Long term athletic development“ odnosno dugoročni razvoj djeteta sportaša.

Ovaj paket namijenjen je za djecu mlađu od 15 godina.

Provodimo 2 treninga tjedno po 60 minuta.

Cilj programa je razvoj motoričkih i funkcionalnih sposobnosti djece kroz atletske i gimnastičke elemente te učenje osnovnih vježbi jakosti kako bi mladi sportaši bili spremni za napredne metode treninga kada sazru.

Često viđamo i u vrhunskom sportu sportaše koji imaju lošu tehniku sprinta, skoka, promjene smjera, bez iskustva u dizanju utega…

Ako želite svome djetetu osigurati pravilan rast i razvoj, upišite ga u našu LTAD grupu!

ONLINE FIT by Potens

 • Tvrtke
 • Rekreativci

Biti fit i aktivan je jedan od ključnih faktora za održavanje snažnog imuniteta i dobrog zdravlja, što je  mnogima izazov i sve više postaje luksuz.

Svjedoci smo brojnih, uglavnom niskobudžetnih trenažnih programa koje često vode nekvalificirani treneri, sa upitnim konačnim rezultatima. Svi takvi pristupi u konačnici vode do neuspjeha, odustajanja pa čak i ozljeda.

Želiš vježbati i biti zdrav?

Želiš plan, program i praćenje napretka a cijene takvog pristupa su ti do sada bile previsoke?

ONLINE FIT treninzi by Potens su tu za tebe!

Usluga ONLINE treninga provodi se putem naše aplikacije u kojoj su kreirani individualni programi treninga uvažavajući ciljeve vježbača.

Potens ONLINE trener nudi:

 • izradu individualnih profila svakog vježbača u aplikaciji,
 • definiranje ciljeva vježbača,
 • određivanje razine utreniranosti (1-5),
 • plan i program vježbanja (dnevni, tjedni, mjesečni, polugodišnji, godišnji…),
 • sve vježbe u video formatu,
 • praćenje napretka,
 • praćenje razine treniranosti,
 • nutricionistički plan,
 • individualni pristup.

Mjesečna cijena paketa: 750,00 kn / 99,54 €

ONLINE FIT by Potens (sportaši)

Biti zdrav i fizički spreman osnovni je preduvjet za sudjelovanje u sportu. Brojni sportaši posjeduju talent ali su fizički nedorasli zahtjevima vrhunskog sporta. S druge strane, imamo one koji nisu talentirani ali su fizički dominantni što im omogućuje da sudjeluju u sportu na određenoj razini. Svima njima potrebni su dodatni alati kako bi napredovali i iskoristili svoj potencijal do maksimuma i u konačnici profitirali od tog potencijala.

ONLINE trener iz Potens akademije je tvoje rješenje. Dugogodišnje iskustvo rada sa vrhunskim sportašima (online ili u našem prostoru) garancija je napretka kao i konačnog uspjeha.

Usluga ONLINE treninga provodi se putem naše aplikacije u kojoj su kreirani individualni programi treninga s obzirom na ciljeve vježbača.

Što obuhvaća paket ONLINE by Potens:

 • izradu individualnih profila svakog sportaša u aplikaciji,
 • definiranje ciljeva sportaša,
 • određivanje razine treniranosti (1-5),
 • plan i program vježbanja (dnevni, tjedni, mjesečni, polugodišnji, godišnji…),
 • sve vježbe u video formatu,
 • progresija treninga,
 • praćenje razine treniranosti,
 • nutricionistički plan,
 • individualni pristup.

Sadržaji se kreiraju na temelju ciljeva sportaša. Individualno se pristupa svakom sportašu na način da se kreiraju sadržaji za razvoj kondicijskih sposobnosti, sadržaji u svrhu prevencije ozljeda te posebni sadržaji za razvoj tehničkih sposobnosti (NOGOMET). Svi sadržaji snimljeni su u video formatu i lako dostupni i vidljivi unutar sadržaja svakog treninga.

Mjesečna cijena paketa: 750,00 kn / 99,54 €

Zadnje objave

Sindrom-OSGOOD-SCHLATTER
10.02.2023.

OSGOOD SCHLATTER – Sindrom prenaprezanja

Osgood Schlatter je sindrom prenaprezanja patelarne tetive koji nastaje u području hvatišta navedene tetive na tuberositas tibije (vrh potkoljenice).
Bol U Lumbalnom Dijelu Leđa
30.01.2023.

Bol u lumbalnom dijelu leđa

Lumbalni bolni sindrom-LBS jedan je od najrasprostranjenijih bolnih sindroma u općoj populaciji. Uzroka je mnogo, a bol je jedna (najčešće što čujemo od osobe je da ima problema s leđima).
Patelofemoralni Bolni Sindrom
13.01.2023.

Bol u prednjem dijelu koljena

Patelofemoralni bolni sindrom (Patelofemoral pain sindrom) jedan je od najčešćih uzroka boli prednjeg dijela koljena. Obično nastaje kao posljedica prekomjernog ili nedovoljno kvalitetnog biomehaničkog kretanja koljena.

Kontakt obrazac

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Pretraži