Potens programi

Pripremili smo programe za sve skupine sportaša i rekreativaca koji uz kondicijske treninge obuhvaćaju široki spektar usluga: od dijagnostike i savjetovanja o prehrani do taktičke analize, regeneracije i suplementacije nakon treninga.

Potens Start

Potens Start – rekreacija

Korisnici ovog paketa imaju pravo na neograničen broj rekreativnih/fitness treninga. Paket je namijenjen rekreativcima koji žele uz individualan pristup poboljšati zdravstveno stanje, morfološki status te motoričke i funkcionalne sposobnosti. Ovaj paket preporučamo svim osobama koji imaju rizične faktore od kardiovaskularnih bolesti, kao što su pretilost, povišeni trigliceridi, inzulinska rezistencija, povišen krvni tlak i ostali poremećaji modernog doba.

Individualnim pristupom kroz ciljani trening i prehranu poboljšajte svoje zdravlje, a samim time i morfološki status (povećanje mišićne mase i gubitak masnog tkiva).

Nuspojava ovog programa, osim poboljšanja zdravlja i izgleda, su bolje samopouzdanje, bolji san, porast energije i općenito kvalitete života.

Paket uključuje EMS trening, savjetovanje o prehrani, inicijalno testiranje i testiranje tijekom procesa (ako je riječ o dužoj suradnji), čisti ručnik prilikom svakog dolaska, proteinski napitak nakon treninga, neograničeno korištenje saune, kompresijske čizme i 20% popusta na masažu.

Potens-program-Potens-Start-Rekreacija

Potens Start – sportaši

Korisnici ovog paketa imaju pravo na neograničen broj kondicijskih ili nogometnih treninga u jednom mjesecu. Paket je namijenjen sportašima iz svih sportova koji žele poboljšati svoje performanse i smanjiti rizik od ozljeda kroz rad s našim kondicijskim trenerima. Na početku programa radimo testiranje (dijagnostiku) i utvrđujemo početno stanje i slabe točke svakog sportaša. Temeljem početnih rezultata slažemo program kako bismo poboljšali motoričke i funkcionalne sposobnosti sportaša i doveli ga do željenih ciljeva.

Ukoliko se bavite nogometom, kupnjom ovog paketa ostvarujete pravo na neograničen broj nogometnih treninga unutar jednog mjeseca s našim licenciranim nogometnim trenerima. Također, na početku se radi dijagnostika i video analiza na temelju kojih se slaže program s ciljem poboljšanja tehničkih nedostataka.

Paket uključuje savjetovanje o prehrani, inicijalno testiranje i testiranje tijekom procesa (ako je riječ o dužoj suradnji), čisti ručnik prilikom svakog dolaska, proteinski napitak nakon treninga, neograničeno korištenje saune, kompresijske čizme i 20% popusta na masažu.

Potens Pro

Potens Pro

Ovaj paket je namijenjen nogometašima (mlađe i seniorske dobi) koji žele poboljšati svoje kondicijske i tehničko-taktičke sposobnosti. Paket uključuje neograničen broj kondicijskih i nogometnih tehničkih treninga.

Svaki korisnik ovog paketa prolazi inicijalno testiranje (dijagnostiku) na temelju koje se utvrđuje početno stanje kondicijskih sposobnosti te se potom kreira plan i program rada. Osim toga, provodi se i testiranje tehničkih elemenata nogometne igre na temelju čega se kreira plan i program nogometnih treninga.

Paket uključuje savjetovanje o prehrani, inicijalno testiranje i testiranje tijekom procesa (ako je riječ o dužoj suradnji), čisti ručnik prilikom svakog dolaska, proteinski napitak nakon treninga, neograničeno korištenje saune, kompresijske čizme i masažu jednom tjedno.

Potens Elite

Potens Elite

Ovaj paket je namijenjen profesionalnim nogometašima koji žele poboljšati svoje kondicijske i tehničko- taktičke sposobnosti. Paket uključuje neograničen broj kondicijskih i nogometnih tehničkih treninga te individualnu analizu prije i poslije utakmice.

Svaki korisnik ovog paketa prolazi inicijalno testiranje (dijagnostiku) na temelju koje se utvrđuje početno stanje kondicijskih sposobnosti te se potom kreira plan i program rada. Također, tijekom trenažnog procesa se provode testiranja kako bi se pratio napredak i razina umora sportaša. Osim toga, provodi se i testiranje tehničkih elemenata nogometne igre i taktička analiza utakmica te se na temelju toga radi plan i program za ispravljanje i usavršavanje nogometne tehnike i taktike.

Osim navedenog, paket uključuje savjetovanje o prehrani, inicijalno testiranje i testiranje tijekom procesa (ako je riječ o dužoj suradnji), čisti ručnik prilikom svakog dolaska, kompletnu suplementaciju, neograničeno korištenje saune, kompresijske čizme i masažu dva puta tjedno.

Potens-usluge-Xbody

XBody by Potens

Naša misija je ponuditi klijentima visoko kvalitetnu stručnu uslugu, što je bio razlog za odabir XBody opreme za EMS trening.

Prvi smo u Hrvatskoj koji nude zadnje rješenje napredne XBody tehnologije. Više o XBody trening odijelima za naše klijente u videu na linku: XBody’s new training suit

XBody trening je namijenjen rekreativcima svih dobnih skupina, profesionalnim sportašima te osobama u procesu rehabilitacije.

Najbitnija značajka XBody treninga je  jačanje mišića i razvoj tjelesne snage, te povećanje potrošnje kalorija što pomaže u boljem sagorijevanju masnih naslaga.

Vrlo je učinkovit u otklanjanju bolova u leđima i zglobovima.

U ponudi su individualni, grupni (max. 6) te ‘on the go’ treninzi (u Vašem domu ili na radnom mjestu).

Kako bismo garantirali rezultat, na naše i zadovoljstvo naših klijenata, paket podrazumijeva 8 treninga na mjesečnoj razini, uz proteinski napitak nakon treninga te neograničeno korištenje saune.
Detaljnije

Potens Sportski Klubovi

Sportski klubovi

Ovaj paket je namijenjen svim nogometnim klubovima koji žele koristiti usluge naših kondicijskih trenera i našeg prostora.

U paket je uključena dijagnostika cijele ekipe te kreiranje godišnjeg plana i programa.

Naši treneri će biti na usluzi tijekom treninga na terenu, a isto tako, određeni dio programa se provodi u našem centru uz stručno vodstvo naših kondicijskih trenera.

Osim kondicijskih treninga, nudimo i uslugu video analize nakon utakmice te pripremu za protivnika.

Potens Grupni Trening – Rekreacija

Grupni trening – rekreacija

Ukoliko želite individualni plan treninga, ali više volite trenirati u grupi, ovo je program za Vas.

Svaki korisnik ovog paketa prolazi inicijalnu dijagnostiku, upitnik te savjetovanje o prehrani.

Treninzi se provode u manjim grupama (do 5 osoba), ali svaki član ima svoj individualni program treninga.

Svaki trening se pomno bilježi (vježbe, opterećenja, broj serija i ponavljanja, odmor između serija) i svaki idući se radi progresija (ako je moguće) kako biste došli do željenih ciljeva. Ako se svaki trening mijenja i svaki puta radite nešto novo, ne možete znati koliko napredujete i u kojem smjeru idete. Iz tog razloga, bilježimo svaki trening i pratimo vaš napredak, a rad u grupi povećava motivaciju i međusobnu potporu.

Treninzi će se provoditi u fiksnim jutarnjim i večernjim terminima.

Potens Regeneracija

Regeneracija

Osnovni preduvjet za oporavak je kvalitetan san i prehrana.

Ukoliko ispunjavate ove uvjete možete dodatno ubrzati oporavak koristeći naš regeneracijski paket.

U cijenu paketa su uključene 4 masaže (60 minuta), kompresijske čizme te neograničeno korištenje saune.

Potens LTAD (Super Kid)

LTAD (Super kid)

„Long term athletic development“ odnosno dugoročni razvoj djeteta sportaša.

Ovaj paket namijenjen je za djecu mlađu od 15 godina.

Provodimo 2 treninga tjedno po 60 minuta.

Cilj programa je razvoj motoričkih i funkcionalnih sposobnosti djece kroz atletske i gimnastičke elemente te učenje osnovnih vježbi jakosti kako bi mladi sportaši bili spremni za napredne metode treninga kada sazru.

Često viđamo i u vrhunskom sportu sportaše koji imaju lošu tehniku sprinta, skoka, promjene smjera, bez iskustva u dizanju utega…

Ako želite svome djetetu osigurati pravilan rast i razvoj, upišite ga u našu LTAD grupu!

Zadnje objave

WALL DRILLS – Kako Ih Koristiti I Zašto?
05.11.2021.

WALL DRILLS – kako ih koristiti i zašto?

Tri vrlo jednostavne varijante što i je njihova uloga na spektru podučavanja.

Kontakt obrazac

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Back To Top
Pretraži