XBody by Potens+ paket

Pripremili smo programe za sve skupine rekreativaca koji uz kondicijske treninge obuhvaćaju široki spektar usluga: od dijagnostike i savjetovanja o prehrani do saune, masaže, proteinskog napitka nakon treninga te rehabilitacije ozljeda i bolnih stanja.

Potens-usluge-Xbody

XBody by Potens+ paket

Paket uključuje 2 EMS treninga + 1 redovni trening.

Uz 12 treninga mjesečno paket dodatno uključuje:

  • inicijalnu dijagnostiku,
  • upitnik i savjetovanje o prehrani,
  • neograničeno korištenje saune,
  • ručnik,
  • proteinski napitak nakon treninga.

Treninzi se provode u individualnom režimu 1v.1 ili poluindividualnom 1v.2. Svaki član ima svoj individualni program treninga koji se provodi uz stalnu kontrolu privatnog trenera.

Najbitnija značajka kombinacije ovih treninga je razvoj tjelesne snage, jačanje mišića te povećanje potrošnje kalorija, što pomaže u efikasnijem sagorijevanju masnih naslaga.

Zašto kombinacija?

Prvi razlog – uvođenjem jednog redovnog treninga uz EMS treninge želimo dodatno izolirati i raditi na kritičnim regijama svakog našeg vježbača kao što su bol u leđima, problemi s koljenima, prekomjerna tjelesna masa, respiratorni problemi i dr.

Drugi razlog – brzina postizanja željenih stanja tj. ciljeva. Efekti treninga će svakako biti ranije vidljivi u ovom volumenu treninga, nego manjem broju na tjednoj ili mjesečnoj razini.

Termini treninga: prema dogovoru.

Mjesečna cijena paketa: 300,00 €

3 mjeseca: 630,00 € – AKCIJA 30% POPUSTA

Zadnje objave

Sindrom-OSGOOD-SCHLATTER
10.02.2023.

OSGOOD SCHLATTER – Sindrom prenaprezanja

Osgood Schlatter je sindrom prenaprezanja patelarne tetive koji nastaje u području hvatišta navedene tetive na tuberositas tibije (vrh potkoljenice).
Bol U Lumbalnom Dijelu Leđa
30.01.2023.

Bol u lumbalnom dijelu leđa

Lumbalni bolni sindrom-LBS jedan je od najrasprostranjenijih bolnih sindroma u općoj populaciji. Uzroka je mnogo, a bol je jedna (najčešće što čujemo od osobe je da ima problema s leđima).
Patelofemoralni Bolni Sindrom
13.01.2023.

Bol u prednjem dijelu koljena

Patelofemoralni bolni sindrom (Patelofemoral pain sindrom) jedan je od najčešćih uzroka boli prednjeg dijela koljena. Obično nastaje kao posljedica prekomjernog ili nedovoljno kvalitetnog biomehaničkog kretanja koljena.

Kontakt obrazac

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Pretraži