XBody by Potens

Pripremili smo programe za sve skupine rekreativaca koji uz kondicijske treninge obuhvaćaju široki spektar usluga: od dijagnostike i savjetovanja o prehrani do saune, masaže, proteinskog napitka nakon treninga te rehabilitacije ozljeda i bolnih stanja.

Potens-usluge-Xbody

XBody by Potens

Naša misija je ponuditi klijentima visoko kvalitetnu stručnu uslugu, što je bio razlog za odabir XBody opreme za EMS trening.

Prvi smo u Hrvatskoj koji nude zadnje rješenje napredne XBody tehnologije. Više o XBody trening odijelima za naše klijente u videu na linku: XBody’s new training suit

XBody trening je namijenjen rekreativcima svih dobnih skupina, profesionalnim sportašima te osobama u procesu rehabilitacije.

Najbitnija značajka XBody treninga je  jačanje mišića i razvoj tjelesne snage, te povećanje potrošnje kalorija što pomaže u boljem sagorijevanju masnih naslaga.

Vrlo je učinkovit u otklanjanju bolova u leđima i zglobovima.

U ponudi su individualni, grupni (max. 6) te ‘on the go’ treninzi (u Vašem domu ili na radnom mjestu).

Kako bismo garantirali rezultat, na naše i zadovoljstvo naših klijenata, paket podrazumijeva 8 treninga na mjesečnoj razini, uz proteinski napitak nakon treninga te neograničeno korištenje saune.
Detaljnije

Zadnje objave

Sindrom-OSGOOD-SCHLATTER
10.02.2023.

OSGOOD SCHLATTER – Sindrom prenaprezanja

Osgood Schlatter je sindrom prenaprezanja patelarne tetive koji nastaje u području hvatišta navedene tetive na tuberositas tibije (vrh potkoljenice).
Bol U Lumbalnom Dijelu Leđa
30.01.2023.

Bol u lumbalnom dijelu leđa

Lumbalni bolni sindrom-LBS jedan je od najrasprostranjenijih bolnih sindroma u općoj populaciji. Uzroka je mnogo, a bol je jedna (najčešće što čujemo od osobe je da ima problema s leđima).
Patelofemoralni Bolni Sindrom
13.01.2023.

Bol u prednjem dijelu koljena

Patelofemoralni bolni sindrom (Patelofemoral pain sindrom) jedan je od najčešćih uzroka boli prednjeg dijela koljena. Obično nastaje kao posljedica prekomjernog ili nedovoljno kvalitetnog biomehaničkog kretanja koljena.

Kontakt obrazac

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Pretraži