ONLINE FIT by Potens (sportaši)

Pripremili smo programe za sve skupine sportaša koji uz kondicijske treninge obuhvaćaju široki spektar usluga: od dijagnostike i savjetovanja o prehrani do individualnih nogometnih treninga, individualne taktičke analize utakmica, regeneracije i suplementacije nakon treninga te rehabilitacije ozljeda.

ONLINE FIT by Potens (sportaši)

Biti zdrav i fizički spreman osnovni je preduvjet za sudjelovanje u sportu. Brojni sportaši posjeduju talent ali su fizički nedorasli zahtjevima vrhunskog sporta. S druge strane, imamo one koji nisu talentirani ali su fizički dominantni što im omogućuje da sudjeluju u sportu na određenoj razini. Svima njima potrebni su dodatni alati kako bi napredovali i iskoristili svoj potencijal do maksimuma i u konačnici profitirali od tog potencijala.

ONLINE trener iz Potens akademije je tvoje rješenje. Dugogodišnje iskustvo rada sa vrhunskim sportašima (online ili u našem prostoru) garancija je napretka kao i konačnog uspjeha.

Usluga ONLINE treninga provodi se putem naše aplikacije u kojoj su kreirani individualni programi treninga s obzirom na ciljeve vježbača.

Što obuhvaća paket ONLINE by Potens:

  • izradu individualnih profila svakog sportaša u aplikaciji,
  • definiranje ciljeva sportaša,
  • određivanje razine treniranosti (1-5),
  • plan i program vježbanja (dnevni, tjedni, mjesečni, polugodišnji, godišnji…),
  • sve vježbe u video formatu,
  • progresija treninga,
  • praćenje razine treniranosti,
  • nutricionistički plan,
  • individualni pristup.

Sadržaji se kreiraju na temelju ciljeva sportaša. Individualno se pristupa svakom sportašu na način da se kreiraju sadržaji za razvoj kondicijskih sposobnosti, sadržaji u svrhu prevencije ozljeda te posebni sadržaji za razvoj tehničkih sposobnosti (NOGOMET). Svi sadržaji snimljeni su u video formatu i lako dostupni i vidljivi unutar sadržaja svakog treninga.

Mjesečna cijena paketa: 200,00 €

Zadnje objave

Sindrom-OSGOOD-SCHLATTER
10.02.2023.

OSGOOD SCHLATTER – Sindrom prenaprezanja

Osgood Schlatter je sindrom prenaprezanja patelarne tetive koji nastaje u području hvatišta navedene tetive na tuberositas tibije (vrh potkoljenice).
Bol U Lumbalnom Dijelu Leđa
30.01.2023.

Bol u lumbalnom dijelu leđa

Lumbalni bolni sindrom-LBS jedan je od najrasprostranjenijih bolnih sindroma u općoj populaciji. Uzroka je mnogo, a bol je jedna (najčešće što čujemo od osobe je da ima problema s leđima).
Patelofemoralni Bolni Sindrom
13.01.2023.

Bol u prednjem dijelu koljena

Patelofemoralni bolni sindrom (Patelofemoral pain sindrom) jedan je od najčešćih uzroka boli prednjeg dijela koljena. Obično nastaje kao posljedica prekomjernog ili nedovoljno kvalitetnog biomehaničkog kretanja koljena.

Kontakt obrazac

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Pretraži