XBody Zagreb by Potens

EMS potiče jaču mišićnu kontrakciju uz pomoć električnih impulsa koji se generiraju kroz uređaj preko elektroda na XBody trening odijelu te se prenose na površinu kože, iznad mišića kojeg se stimulira. Uz XBody Zagreb by Potens postižete željene rezultate u tek 30 minuta vašeg vremena!

XBody Zagreb by Potens: Kako funkcionira EMS trening?

Tijekom konvencionalnog treninga s opterećenjem, broj aktivnih motoričkih jedinica se povećava s povećanjem opterećenja. Što je veće opterećenje koje podižemo, veća je kontrakcija mišića. Veću aktivaciju motoričkih jedinica možemo dobiti i s manjim opterećenjem, ali samo ako radimo do otkaza (kada više ne možemo napraviti niti jedno ponavljanje sa zadanim opterećenjem). Pri tome, stimulirat će se samo oni mišići koji izvode taj pokret.

Prednost XBody treninga je ta što možemo raditi i s manjim opterećenjem i imati snažne kontrakcije koje će potaknuti hipertrofiju mišića, potrošnju kalorija i na kraju oblikovati figuru kakvu ste oduvijek sanjali.

Nadalje, tijekom XBody treninga aktivne su sve velike mišićne skupine bez obzira koju vježbu izvodite i s kojim opterećenjem. Drugim riječima, ako radite iskorake, neće Vam biti samo aktivni mišići na donjem dijelu tijela, već i prsni, leđni mišići i mišići na rukama, čak i ako ne koristite nikakvo opterećenje.

Dakle, u kratkom vremenskom periodu možete odraditi cijelo tijelo i potaknuti hipertrofiju u željenim mišićnim skupinama.

EMS trening stimulira sve veće mišićne skupine te pomaže razvoju veze između živčanog sustava i mišića. Slanjem električnih impulsa, direktno ka tim motoričkim živcima, čak i slabo povezani mišići se aktiviraju maksimalno.

Iz razloga što se mišićna vlakna s EMS treningom aktiviraju na neredovan način, postiže se jedan intenzivniji nivo treninga od samog početka, što pomaže rastu mišićnih vlakana.

Intenzitet treninga i impulsa iz XBody odijela je prilagođen individualno, ovisno o početnom stanju pojedinca. Stoga, ovaj tip treninga je prikladan za žene i muškarce, za početnike i napredne vježbače, a idealan je i u početnim stadijima rehabilitacije nakon sportskih ozljeda kada osoba ne može samostalno aktivirati pojedini mišić.

Koje su prednosti EMS treninga?

Izgradnja mišića

Elektrode su pozicionirane na tijelu, direktno iznad svake veće mišićne skupine, tako da impulsi mogu dosegnuti ciljana područja.

Poboljšano držanje

Prakticiranje EMS-a može poboljšati vaše držanje, jer specijalni programi vježbanja sadrže vježbe za leđa, donja leđa, trbuh i ramena.

Oblikovano tijelo

EMS trening snage za cijelo tijelo, kombiniran sa kardio sesijama, pomaže postizanju hipertrofije mišića, sagorijevanju masnoća te smanjenju celulita što rezultira „utegnutim“ i vitkim izgledom.

Rasterećuje zglobove

Za razliku od redovnog treninga s opterećenjem, EMS trening neće uzrokovati dodatni pritisak na zglobove. Uz pomoć eksperta, također može koristiti nakon povrede ili kod bolnih zglobova.

Balansiranje mišićnog sustava

EMS također može biti koristan kod mišićnog disbalansa ili kod dovoljno nerazvijenih mišića na tijelu. Ciljanje specifične mišićne skupine je olakšano, pozicioniranjem elektroda XBody odijela.

XBody Zagreb by Potens štedi vaše vrijeme

Živimo u ubrzanim vremenima, gdje je često izazov pronaći vrijeme koje bismo htjeli posvetiti određenim aktivnostima. S EMS treningom možete postići željene rezultate u tek 30 minuta vašeg vremena, bilo da se radi o treninzima snage ili kardio treningu, ovisno o vašim preferencijama.

Što to čini XBody Zagreb by Potens trening tako jedinstvenim?

XBody Zagreb by Potens koristi EMS opremu za treniranje koja svojim dizajnom i jedinstvenim značajkama čini XBody trening iznimno učinkovitim. Kombinacija ugodnog, a s druge strane odlično pristajućeg odijela za trening i napredne stimulirajuće tehnologije, pridonosi učinkovitosti EMS treninga.

Cijene XBody Zagreb by Potens i naših ostalih paketa usluga provjerite ovdje.

Pretraži