Potens Start – sportaši

Pripremili smo programe za sve skupine sportaša koji uz kondicijske treninge obuhvaćaju široki spektar usluga: od dijagnostike i savjetovanja o prehrani do individualnih nogometnih treninga, individualne taktičke analize utakmica, regeneracije i suplementacije nakon treninga te rehabilitacije ozljeda.

Potens-program-Potens-Start-Rekreacija

Potens Start – sportaši

Korisnici ovog paketa imaju pravo na neograničen broj kondicijskih ili nogometnih treninga u jednom mjesecu. Paket je namijenjen sportašima iz svih sportova koji žele poboljšati svoje performanse i smanjiti rizik od ozljeda kroz rad s našim kondicijskim trenerima. Na početku programa radimo testiranje (dijagnostiku) i utvrđujemo početno stanje i slabe točke svakog sportaša. Temeljem početnih rezultata slažemo program kako bismo poboljšali motoričke i funkcionalne sposobnosti sportaša i doveli ga do željenih ciljeva.

Ukoliko se bavite nogometom, kupnjom ovog paketa ostvarujete pravo na neograničen broj nogometnih treninga unutar jednog mjeseca s našim licenciranim nogometnim trenerima. Također, na početku se radi dijagnostika i video analiza na temelju kojih se slaže program s ciljem poboljšanja tehničkih nedostataka.

Paket uključuje savjetovanje o prehrani, inicijalno testiranje i testiranje tijekom procesa (ako je riječ o dužoj suradnji), proteinski napitak nakon treninga, neograničeno korištenje saune, kompresijske čizme i 20% popusta na masažu.

Zadnje objave

Sindrom-OSGOOD-SCHLATTER
10.02.2023.

OSGOOD SCHLATTER – Sindrom prenaprezanja

Osgood Schlatter je sindrom prenaprezanja patelarne tetive koji nastaje u području hvatišta navedene tetive na tuberositas tibije (vrh potkoljenice).
Bol U Lumbalnom Dijelu Leđa
30.01.2023.

Bol u lumbalnom dijelu leđa

Lumbalni bolni sindrom-LBS jedan je od najrasprostranjenijih bolnih sindroma u općoj populaciji. Uzroka je mnogo, a bol je jedna (najčešće što čujemo od osobe je da ima problema s leđima).
Patelofemoralni Bolni Sindrom
13.01.2023.

Bol u prednjem dijelu koljena

Patelofemoralni bolni sindrom (Patelofemoral pain sindrom) jedan je od najčešćih uzroka boli prednjeg dijela koljena. Obično nastaje kao posljedica prekomjernog ili nedovoljno kvalitetnog biomehaničkog kretanja koljena.

Kontakt obrazac

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Pretraži