Potens Start – rekreacija

Pripremili smo programe za sve skupine rekreativaca koji uz kondicijske treninge obuhvaćaju široki spektar usluga: od dijagnostike i savjetovanja o prehrani do saune, masaže, proteinskog napitka nakon treninga te rehabilitacije ozljeda i bolnih stanja.

Potens Start

Potens Start – rekreacija

Korisnici ovog paketa imaju pravo na neograničen broj rekreativnih/fitness treninga. Paket je namijenjen rekreativcima koji žele uz individualan pristup poboljšati zdravstveno stanje, morfološki status te motoričke i funkcionalne sposobnosti. Ovaj paket preporučamo svim osobama koji imaju rizične faktore od kardiovaskularnih bolesti, kao što su pretilost, povišeni trigliceridi, inzulinska rezistencija, povišen krvni tlak i ostali poremećaji modernog doba.

Individualnim pristupom kroz ciljani trening i prehranu poboljšajte svoje zdravlje, a samim time i morfološki status (povećanje mišićne mase i gubitak masnog tkiva).

Nuspojava ovog programa, osim poboljšanja zdravlja i izgleda, su bolje samopouzdanje, bolji san, porast energije i općenito kvalitete života.

Paket uključuje EMS trening, savjetovanje o prehrani, inicijalno testiranje i testiranje tijekom procesa (ako je riječ o dužoj suradnji), čisti ručnik prilikom svakog dolaska, proteinski napitak nakon treninga, neograničeno korištenje saune, kompresijske čizme i 20% popusta na masažu.

Mjesečna cijena paketa: 350,00 €

3 mjeseca: 735,00 € – AKCIJA 30% POPUSTA

Zadnje objave

Sindrom-OSGOOD-SCHLATTER
10.02.2023.

OSGOOD SCHLATTER – Sindrom prenaprezanja

Osgood Schlatter je sindrom prenaprezanja patelarne tetive koji nastaje u području hvatišta navedene tetive na tuberositas tibije (vrh potkoljenice).
Bol U Lumbalnom Dijelu Leđa
30.01.2023.

Bol u lumbalnom dijelu leđa

Lumbalni bolni sindrom-LBS jedan je od najrasprostranjenijih bolnih sindroma u općoj populaciji. Uzroka je mnogo, a bol je jedna (najčešće što čujemo od osobe je da ima problema s leđima).
Patelofemoralni Bolni Sindrom
13.01.2023.

Bol u prednjem dijelu koljena

Patelofemoralni bolni sindrom (Patelofemoral pain sindrom) jedan je od najčešćih uzroka boli prednjeg dijela koljena. Obično nastaje kao posljedica prekomjernog ili nedovoljno kvalitetnog biomehaničkog kretanja koljena.

Kontakt obrazac

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Pretraži