O nama

Naš primarni cilj je pomoći mladim sportašima da ostvare svoj potencijal i dođu do željenih ciljeva u svojoj karijeri.

Spojili smo tim stručnjaka koji provode nogometnu tehniku, taktičku analizu, kondicijsku pripremu, mjere oporavka i rehabilitaciju ozljeda kako bismo sportašu pružili sve što mu je potrebno da ostvari najbolji rezultat na terenu.

Želja nam je bila spojiti teretanu i nogometni teren te pružiti sportašu nezamjenjivo iskustvo, nešto što još ne postoji u gradu Zagrebu.

Moderno uređen prostor Potens Sports Performance centra nalazi se u sklopu Nogometnog centra Šalata u prvom paviljonu Zagrebačkog velesajma, na adresi ulica Radoslava Cimermana 1, 10 000 Zagreb.

Osim profesionalnih sportaša, radimo i s općom populacijom s ciljem poboljšanja zdravlja i unaprjeđenja motoričkih i funkcionalnih sposobnosti. Većina rekreativaca i bivših sportaša nakon prestanka bavljenja sa sportom izgubi naviku redovnog treniranja, posebno kada je riječ o treningu pliometrije, brzine i snage.

Stoga, ako želite unaprijediti svoje zdravlje i sposobnosti te smanjiti rizik od ozljeda i sigurno se baviti sportom (rekreativno ili profesionalno) javite nam se!

 

Opći podaci

Tvrtka/Naziv  POTENS NOGOMETNA IGRA j.d.o.o.
Skraćeni naziv tvrtke  POTENS
Sjedište  Zagrebačka cesta 149, 10000 Zagreb
OIB  65288787390
Registrirano kod  trgovački sud u Zagrebu
Tvrtka kod koje se vode pravni računi  KJ Fiskal j.d.o.o.
IBAN  HR0523600001102936452
Iznos temeljnog kapitala  10 kn
Osnivač  Marko Lozo
Pretraži