Sportski klubovi

Pripremili smo programe za sve skupine sportaša i rekreativaca koji uz kondicijske treninge obuhvaćaju široki spektar usluga: od dijagnostike i savjetovanja o prehrani do taktičke analize, regeneracije i suplementacije nakon treninga.

Potens Sportski Klubovi

Sportski klubovi

Ovaj paket je namijenjen svim nogometnim klubovima koji žele koristiti usluge naših kondicijskih trenera i našeg prostora.

U paket je uključena dijagnostika cijele ekipe te kreiranje godišnjeg plana i programa.

Naši treneri će biti na usluzi tijekom treninga na terenu, a isto tako, određeni dio programa se provodi u našem centru uz stručno vodstvo naših kondicijskih trenera.

Osim kondicijskih treninga, nudimo i uslugu video analize nakon utakmice te pripremu za protivnika.

Zadnje objave

Sindrom-OSGOOD-SCHLATTER
10.02.2023.

OSGOOD SCHLATTER – Sindrom prenaprezanja

Osgood Schlatter je sindrom prenaprezanja patelarne tetive koji nastaje u području hvatišta navedene tetive na tuberositas tibije (vrh potkoljenice).
Bol U Lumbalnom Dijelu Leđa
30.01.2023.

Bol u lumbalnom dijelu leđa

Lumbalni bolni sindrom-LBS jedan je od najrasprostranjenijih bolnih sindroma u općoj populaciji. Uzroka je mnogo, a bol je jedna (najčešće što čujemo od osobe je da ima problema s leđima).
Patelofemoralni Bolni Sindrom
13.01.2023.

Bol u prednjem dijelu koljena

Patelofemoralni bolni sindrom (Patelofemoral pain sindrom) jedan je od najčešćih uzroka boli prednjeg dijela koljena. Obično nastaje kao posljedica prekomjernog ili nedovoljno kvalitetnog biomehaničkog kretanja koljena.

Kontakt obrazac

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Pretraži