LTAD (Super kid)

Pripremili smo programe za sve skupine sportaša koji uz kondicijske treninge obuhvaćaju široki spektar usluga: od dijagnostike i savjetovanja o prehrani do individualnih nogometnih treninga, individualne taktičke analize utakmica, regeneracije i suplementacije nakon treninga te rehabilitacije ozljeda.

Potens LTAD (Super Kid)

LTAD (Super kid)

„Long term athletic development“ odnosno dugoročni razvoj djeteta sportaša.

Ovaj paket namijenjen je za djecu mlađu od 15 godina.

Provodimo 2 treninga tjedno po 60 minuta.

Cilj programa je razvoj motoričkih i funkcionalnih sposobnosti djece kroz atletske i gimnastičke elemente te učenje osnovnih vježbi jakosti kako bi mladi sportaši bili spremni za napredne metode treninga kada sazru.

Često viđamo i u vrhunskom sportu sportaše koji imaju lošu tehniku sprinta, skoka, promjene smjera, bez iskustva u dizanju utega…

Ako želite svome djetetu osigurati pravilan rast i razvoj, upišite ga u našu LTAD grupu!

Zadnje objave

Sindrom-OSGOOD-SCHLATTER
10.02.2023.

OSGOOD SCHLATTER – Sindrom prenaprezanja

Osgood Schlatter je sindrom prenaprezanja patelarne tetive koji nastaje u području hvatišta navedene tetive na tuberositas tibije (vrh potkoljenice).
Bol U Lumbalnom Dijelu Leđa
30.01.2023.

Bol u lumbalnom dijelu leđa

Lumbalni bolni sindrom-LBS jedan je od najrasprostranjenijih bolnih sindroma u općoj populaciji. Uzroka je mnogo, a bol je jedna (najčešće što čujemo od osobe je da ima problema s leđima).
Patelofemoralni Bolni Sindrom
13.01.2023.

Bol u prednjem dijelu koljena

Patelofemoralni bolni sindrom (Patelofemoral pain sindrom) jedan je od najčešćih uzroka boli prednjeg dijela koljena. Obično nastaje kao posljedica prekomjernog ili nedovoljno kvalitetnog biomehaničkog kretanja koljena.

Kontakt obrazac

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Pretraži