Potens Football Group

Pripremili smo programe za sve skupine sportaša koji uz kondicijske treninge obuhvaćaju široki spektar usluga: od dijagnostike i savjetovanja o prehrani do individualnih nogometnih treninga, individualne taktičke analize utakmica, regeneracije i suplementacije nakon treninga te rehabilitacije ozljeda.

Potens Sportski Klubovi

Potens Football Group
– grupni trening za nogometaše

(PTD Potens Tehnic Development)

Dob: od 15 godina starosti

Ovaj paket namijenjen je za sportaše straije od 15 godina.

Provodimo 2 treninga tjedno po 60 minuta.

Cilj programa je razvoj tehničkih i taktičkih sposobnosti nogometaša.

Često i na najvišoj razini viđamo nogometaše koji imaju nedovoljno dobru tehniku izvedbe određenih elemenata bitnih za njihovu poziciju unutar momčadi. Isto tako vidljivo je kako neki igrači često tehnički dominiraju ali taktički nisu na razini koja bi im omogućila igranje na visokoj razini. Svi navedeni elementi potrebni su za uspjeh u nogometu i mogu se istrenirati i dovesti do visoke razine.

Potens nogometni razvoj provodi se na način da se napravi inicijalna dijagnostika tehničkih sposobnosti nakon čega se analiziraju utakmice nogometaša i procjenjuje njegova taktička sposobnost.

Trenizi za razvoj tehnike provode se u našem centru dva puta tjedno prema unaprijed dogovorenim terminima.

Koncepti treninga su takvi da se na temelju inicijalne dijagnostike kao i analiziranih utakmica kreiraju sadržaji koji su potrebni s obzirom na poziciju unutar momčadi. Svi ti sadržaji su individualizirani u svrhu unaprjeđenja izvedbe.

Kupnjom ovog paketa dobivaš i mogućnost individualne taktičke analize jedne utakmice u mjesecu na temelju koje se progresivno kreiraju sadržaji treninga za razvoj tehnike.

Grupa: od 4 ili 6 igrača.

Mjesečna cijena paketa: 132,72 €

Zadnje objave

Sindrom-OSGOOD-SCHLATTER
10.02.2023.

OSGOOD SCHLATTER – Sindrom prenaprezanja

Osgood Schlatter je sindrom prenaprezanja patelarne tetive koji nastaje u području hvatišta navedene tetive na tuberositas tibije (vrh potkoljenice).
Bol U Lumbalnom Dijelu Leđa
30.01.2023.

Bol u lumbalnom dijelu leđa

Lumbalni bolni sindrom-LBS jedan je od najrasprostranjenijih bolnih sindroma u općoj populaciji. Uzroka je mnogo, a bol je jedna (najčešće što čujemo od osobe je da ima problema s leđima).
Patelofemoralni Bolni Sindrom
13.01.2023.

Bol u prednjem dijelu koljena

Patelofemoralni bolni sindrom (Patelofemoral pain sindrom) jedan je od najčešćih uzroka boli prednjeg dijela koljena. Obično nastaje kao posljedica prekomjernog ili nedovoljno kvalitetnog biomehaničkog kretanja koljena.

Kontakt obrazac

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Pretraži